Algemene voorwaarden

Bestellingen
Na het accorderen, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en bankgegevens van “Slaapies”.

Betaling
De bestelling dient vooraf betaald te worden. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze bankrekening, gaan wij de bestelling maken en opsturen. Tussen de bestelling en de betaling mag 10 dagen zitten, daarna vervalt uw bestelling.

Levertijd
Artikelen op voorraad worden binnen 3 werkdagen verzonden. Wanneer dit niet het geval is of het een op maat gemaakt artikel is, streven we ernaar het artikel binnen 2 weken te verzenden. U krijgt bericht zodra de bestelling is verzonden.

Verzendkosten
“Slaapies” hanteert de tarieven van postnl. De bestelling wordt zorgvuldig verpakt, wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging, diefstal, etc. die tijdens de verzending zijn ontstaan. U kunt de bestelling ook afhalen in Rotterdam, de verzendkosten komen dan natuurlijk te vervallen.

Prijzen
De genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Retourneren
U kunt na ontvangst binnen 7 dagen contact met “Slaapies” opnemen. In overleg kan het artikel dan binnen 7 dagen teruggestuurd worden. De verzendkosten zijn voor de koper. Wij storten het geld terug op het door ons bekende rekeningnummer. De artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn. Artikelen die op maat gemaakt zijn, kunnen niet worden geretourneerd.

Onderhoud
De artikelen kunnen met de hand of in de wasmachine op 30 graden worden gewassen. Laat de artikelen nooit weken in een sopje. Aangezien alles met de hand gemaakt is, kunnen kleuren en patronen afwijken van de foto’s. Wij geven geen garantie op de artikelen.

Persoonlijke gegevens
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de bestelling en het verbeteren van onze website.

Vragen en opmerkingen
U kunt contact opnemen via “Contact” op onze website of door te mailen naar: slaapies@outlook.com

Maak jouw eigen website met JouwWeb